- Przękąski Bankietowe i Fingerfood
- Dania na gorąco
- Przystawki
- Sałatki
- Przekąski zimne
- Pasty na zimno
- Galanteria cukiernicza
- Mini galanteria cukiernicza
- Ciasta domowe
- KANAPKI BANKIETOWE NA PIECZYWIE BIAŁYM I CIEMNYM (z dodatkami: łosoś, kawior, szynki dojrzewające, kabanos, sery dojrzewające, pasty serowe, dodatki warzywne)
- KANAPKI NA ŚWIEŻO WYPIEKANEJ BAGIETCE FRANCUSKIEJ (z dodatkami: łosoś, polędwica, szynka parmeńska, szynka bankietowa, kabanosy, sery dojrzewające, sery pleśniowe, pasty serowe, dodatki warzywne)
- KANAPKI NA ŚWIEŻO WYPIEKANEJ BAGIETCE FRANCUSKIEJ PO WŁOSKU, z suszonymi pomidorami, serami dojrzewającymi, serem gorgonzola, lazur, pasty serowe, dodatki warzywne)
- KANAPKI SKŁADANE W KSZTAŁCIE TRÓJKĄTA -PRZYGOTOWYWANE Z PIECZYWA PSZENNEGO I ŻYTNIEGO BEZ SKÓRKI (polędwica, szynka z beczki, ser toska, sery żółte, pasty serowe, dodatki warzywne)
- KANAPKI TRÓJKĄTKI PO SYCYLIJSKU z pieczonym kurczakiem, pomidorami suszonymi, dodatkami warzywnymi, oliwkami)
- KANAPKI BANKIETOWE PO WŁOSKU – bułka ciabatta, mozzarella, pomidor koktajlowy i świeży liść bazylii
- KANAPKI TRÓJKĄTKI PO SKANDYNAWSKU z jajkiem wędzonym, łososiem oraz majonezem)
- KANAPKI NA PÓŁÓWCE KAJZERKI (ser, szynka, salami, dodatki warzywne)
- KANAPKI NA PÓŁÓWCE KAJZERKI z dodatkami: łosoś, polędwica, szynka parmeńska, szynka bankietowa, kabanosy, sery dojrzewające, sery pleśniowe, pasty serowe, dodatki warzywne)
- PRZEKĄSKA Z BIAŁEJ RZODKWI Z FARSZEM GROSZKOWO-MIĘTOWYM-SEZONOWO
- MINI BAGIETKI FRANCUSKIE (przygotowane na rozciętej półbagietce z dodatkiem, ser, szynka, salami, dodatki warzywne)
- MINI BAGIETKI FRANCUSKIE (przygotowane na rozciętej półbagietce z dodatkami: łosoś, polędwica, szynka parmeńska, szynka bankietowa, kabanosy, sery dojrzewające, sery pleśniowe, pasty serowe, dodatki warzywne)
- TARTY ZDOBIONE ŁOSOSIEM, KABANOSEM, JAJKIEM PRZEPIÓRCZYM, SALAMI
- TARTY FASZEROWANE SAŁATKAMI JARZYNOWYMI
- TARTY Z KREMEM Z SUSZONYCH POMIDORÓW I SZYNKĄ DOJRZEWAJĄCĄ (serkiem philadelphia z rzodkiewką i świeżymi ziołami, pasztetem z kandyzowaną żurawiną i rozmarynem, pastą paprykową z kiełbasa peperonni)
- MINI BUŁECZKI (podawane na połówce świeżo wypiekanego pieczywa pszennego z serami żółtymi, serami pleśniowymi, z dodatkami warzywnymi, szynką, kabanosem, serkiem fphiladelphia)
- MINI ZIELONE NALEŚNIKI SZPINAKOWE Z FARSZEM BROKUŁOWYM
- PIRAMIDKI PUMPERNIKLOWE (przekładane serem żółtym, szynką oraz warzywami świeżymi i konserwowymi)
- PIRAMIDKI Z KREWETKAMI (tostowana bułka, krewetki, dodatki warzywne)
- PUMPERNILKE Z WĘDZONYM ŁOSOSIEM I MUSEM CHRZANOWYM
- ROŻEK FRANCUSKI (przygotowywany z ciasta francuskiego, świeżo wypiekany do wyboru z nadzieniem mięsnym, szpinakowym lub staropolskim-kapusta z grzybami)
- TARTINKI NA PIECZYWIE MIESZANYM (z pastą z cieciorki , papryki pieczonej, pesto alla genova)
- VOULE-VONTS (przekąski bankietowe z ciasta francuskiego, bogato zdobiona dodatkami: pasty serowe, salami, łosoś wędzony, kabanosy, dodatki warzywne, mozzarella, sery żółte)
- KULECZKI MEKSYKAŃSKIE MIĘSNE (z serem żółtym i sosem salsa)
- KULECZKI MIĘSNO-IMBIROWE (zdobione świeżymi i konserwowymi warzywami)
- KULECZKI DROBIOWE (z gorgonzolą i orzechem włoskim)
- KRĄŻKI PO SYCYLIJSKU (krążki tortilli z pesto rosso z dodatkiem suszonych pomidorów i rucoli)
- KRĄŻKI A/LA GENOVA (krążki tortilli z pesto a/la genova z dodatkiem mixu sałat)
- COCTAIL CUP (z kozim serem otoczony szynką serano w pesto)
- COCTAIL CUP (ze śledziem dekorowanym dymką w sosie)
- MINI TORTILLA Z ŁOSOSIEM
- MINI TORTILLA Z PIECZONYM KURCZAKIEM-
- MINI TORTILLA ZE SZPINAKIEM I SEREM
- MINI TORTILLA PO WIEJSKU (z twarożkiem ze szczypiorkiem i koperkiem)
- MINI TORTILLA PO GRECKU Z SEREM FETA I PAPRYKĄ
- MINI WRAPY ORKISZOWE I ŻYTNIE (z kurczakiem wędzonym, tofu i szpinakiem-mix)
- MUSZLE MAKARONOWE Z NADZIENIEM SZPINAKOWO-SEROWYM
- MUSZLE MAKARONOWE Z NADZIENIEM MIĘSNO-SEROWYM
- ZŁOTE DUKATY W PAPILOTKACH (podawane z pastami smakowymi, szpinakiem, serem pleśniowym, dekorowane serem żółtym i warzywami)
- KRAKERSY (zdobione z łososiem, z kawiorem, z szynką mazurską, polędwicą, pastą łososiową)
- SZASZŁYKI WEGETARIAŃSKIE (z mini mozzarellą, zdobione pomidorami koktajlowy, bazylią, oregano)
- BOCZEK ALLA BORYNA (zapiekany w panierce, nadziewany serem żółtym)
- BOCZEK ZAWIJANY ZE ŚLIWKĄ
- BOCZEK ZAPIEKANY Z DAKTYLEM
- BOCZEK ZAWIJANY Z WĄTRÓBKĄ DROBIOWĄ I ŚLIWKĄ KALIFORNIJSKĄ
- KORECZKI Z ŁOSOSIEM, SEREM BLUE I MANDARYNKA
- KORECZKI Z ŁOSOSIEM ,SEREM BRIE I MANDARYNKĄ
- KORECZKI BANKIETOWE NA JEŻACH (w kompozycjach z serem żółtym, oliwkami, szynką bankietową, kabanosem, salami, winogronem, melonem)
- KORECZKI OWOCOWE PODAWANE NA JEŻACH (melon, ananas, kiwi,mandarynka, winogrono)
- MELON GALIA Z SZYNKĄ DOJRZEWAJĄCĄ,Z OLEJEM DYNIOWYM
- GRUSZKA MARYNOWANA Z SZYNKĄ PARMEŃSKĄ
- OGÓRKI FASZEROWANE PASTAMI SEROWYMI
- PIECZARKA FASZEROWANA (kapelusz pieczarki nadziewany serem mimolette i farszem pieczarkowym, zapiekana)
- PIECZARKA FASZEROWANA FARSZEM MIĘSNYM I SEREM ZAPIEKANA
- PIECZARKA FASZEROWANA SERKIEM TOSKA LUB PASTĄ SZPINAKOWĄ)
- PRALINKI W PAPILOTKACH Z INDYKA LUB KURCZAKA SERWOWANE DO WYBORU:
- Z SALAMI I SEREM
- Z SUSZONYMI POMIDORAMI I SEREM BRIE
- Z WARZYWAMI I SEREM
- Z BOCZKIEM WĘDZONYM I SEREM
- SZAMPAŃSKIE KULECZKI Z SZYNKĄ PARMEŃSKĄ I WINOGRONEM
- SZAMPAŃSKIE KULECZKI Z WINOGRONEM I SEREM PLEŚNIOWYM W PANIERCE Z MIGDAŁÓW I ORZECHÓW WŁOSKICH
- TARTINKI Z PIECZONEGO ŁOSOSIA (serwowane w papilotkach z koperkowym serkiem philadelphia)
- TARTINKI Z PIECZONEGO DROBIU (serwowane w papilotkach z chrzanowym lub czosnkowym serkiem philadelphia z dodatkiem warzyw)
- WIOSENNA SZYNKA FASZEROWANA SZPARAGAMI I MUSEM CHRZANOWYM
- GARNIEROWANY DROBIOWY MUS NA POŁÓWCE BRZOSKWINI
- ZAPIEKANE PIECZARKI (faszerowane kaszą jaglaną z koperkiem i natką pietruszki)
- PASTA HUMMUS DO SMAROWANIA Z ORKISZOWĄ PITĄ
- Lasagne vega (warzywa blanszowane, zapiekane z mozarellą, sos śmietanowy)
- Lassagne po polsku ( mięso mielone, szpinak, cebula, ser żółty)
- Lassagne po węgiersku (gulasz węgierski z mięsem wieprzowym, brokuły, zapieczony ser)
- Rizzotto z kurczakiem i warzywami
- Tagiatelle z kawałkami łososia zapiekane z zielonym groszkiem pod pierzynką sosu śmietanowego
- Spaghetti carbonara (makaron z boczkiem w sosie śmietanowym, parmezan)
- Spaghetti po bolońsku (mięso mielone, tradycyjny włoski sos, parmezan)
- Hiszpańska zapiekanka z chorizo katalońskim, brokułami, serem mozzarella, świeżymi ziołami
- Zapiekanka po „chłopsku” (ziemniaki, cukinia, boczek, sos śmietanowy, żółty ser)
- Zapiekanka ze szpinakiem, makaronem penne i serem mozzarella
- Lasagne po bolońsku z mięsem mielonym i sosem bolońskim
- Lasagne pod beszamelem (mięso mielone, sos beszamel, zioła)
- Zapiekanka z kurczaka z mixem warzyw i żółtym serem
- Krem cieciorkowo-marchwiowy z nutką pomarańczy (bezglutenowy)
- Krem po polsku z pieczonych warzyw podawany z grzankami
- Krem z batatów z mleczkiem kokosowym i kurczakiem lub krewetkami
- Krem z batatów z mleczkiem kokosowym oraz tofu wędzonym (wega)
- Krem z borowików z groszkiem ptysiowym
- Krem z brokuł z grzankami
- Krem z dyni (sezonowo)
- Krem z hiszpańskich pomidorów z grzankami
- Krem z kurek z migdałami i natką pietruszki
- Krem z kurek z pietruszką (wega)
- Krem z łososia norweskiego z grzankami
- Krem z pieczonego buraka i papryki z wędzonym kozim serem
- Krem z pieczonej cukini
- Krem z pieczonej czerwonej papryki z bryndzą
- Krem z soczewicy
- Krem z zielonego groszku z grzankami
- Krem ze szparagów (sezonowo)
- Krem ze szpinaku z płatkami migdałów i natką pietruszki
- Beuf strogonof
- Bogracz bałkański
- Flaczki po polsku
- Flaczki po rzymsku z serem kozim i szynką dojrzewającą
- Flaczki z boczniaków (wega)
- Grzybowa leśniczego
- Hiszpańska zupa gulaszowa z chorizo katalońskim i wołowiną
- Łagodna zupa z kurczaka i warzyw gotowanych (gulaszowa)
- Rosół tradycyjny z makaronem
- Rosól wołowy z kołdunami
- Zupa „arizona”(gęsta i aromatyczna zupa z mięsem mielonym)
- Zupa curry z marchewką i soczewicą wersja vegan lub mięsna
- Zupa dyniowa z kawałkami dyni (sezonowo)
- Zupa gulaszowa „węgierska” pikantna
- Zupa gulaszowa orientalna (z soczewicą i mięsem bądź wega)
- Zupa marchewkowo-avocado (wega)
- Zupa meksykańska na ostro z wołowiną
- Zupa minestrone (włoska warzywna)
- Zupa rybna azjatycka
- Zupa serowa z grzankami
- Zupa szpinakowa z kawałkami łososia
- Żurek staropolski z wędzonką i jajkiem
- Barszcz ukraiński na śmietanie
- Grochówka
- Jarzynowa
- Kapuśniak
- Krupnik
- Ogórkowa
- Pieczarkowa
- Pomidorowa z ryżem, makaronem lub kluseczkami
- Z fasoli szparagowej
- Bitki wieprzowe w sosie ciemnym
- Karczek duszony z cebulką
- Karkówka w sosie pieczeniowym
- Klasyczny kotlet schabowy w panierce
- Kotlet schabowy w panierce z duszonymi pieczarkami
- Pieczeń gajowego w sosie grzybowym
- Pieczeń rzymska z jajkiem (w sosie, śmietanowym, koperkowym lub chrzanowym)
- Plaster szynki staropolskiej w sosie pieczeniowym
- Polędwica wieprzowa (w sosie śmietanowym z kurkami)
- Polędwiczki wieprzowe (otoczone bekonem z sosem carbonara)
- Pulpeciki wieprzowo-wołowe (w sosie pomidorowym, pieczarkowym, borowikowym)
- Roladki schabowe w sosie po cygańsku Salsą ogorkowo-jabłkową
- Schab duszony w sosie z rozmarynem
- Schab pieczony w curry i miodzie podawany z
- Schab po bałkańsku
- Schab po hiszpańsku (kotlet schabowy soute zapieczony z boczkiem z dodatkiem brzoskwinipod mozzarelą)
- Schab po kapitańsku (kotlet faszerowany farszem mięsnym i pieczarkowym)
- Schab po węgiersku (roladka ze schabu faszerowana salami i ostrą papryką w sosie węgierskim)
- Schab po włosku zapiekany z pomidorami i serem mozzarella
- Schabowy po góralsku (kotlet soute z kapustą zasmażaną)
- Stek z cebulą siekany
- Bitki wołowe w sosie ciemnym
- Stek wołowy siekany z cebulką
- Zrazy wołowe w sosie ciemnym (po śląsku)
- Drobiowe roladki przygotowane
- Gyros drobiowy
- Kotlet de volaille (ser, szynka)
- Kotlet drobiowy po „pożarsku”
- Kotlet po hawajsku (pierś z kurczaka z ananasem i serem)
- Kotlet wiosna wrocławia (kotlet z piersi kurczaka, pieczarka w śmietanie, zielona fasolka szparagowa, plasterek sera żółtego na górę)
- Panierowany kotlet drobiowy
- Pieczeń drobiowa z suszonymi pomidorami i papryką w sosie śmietanowym
- Pierś faszerowana wiosenna (pieczarki, papryka, ser, pietruszka)
- Pierś z indyka/kurczaka z serem pleśniowym w sosie napoli
- Plastry udźca z indyka w sosie chrzanowym
- Po węgiersku (z salami i serem w sosie cygańskim lub panierce)
- Po włosku (z suszonymi pomidorami i serem brie w sosie pomidorowym lub panierce)
- Polędwiczka drobiowa po toskańsku (faszerowana suszonymi pomidorami i mozzarelą, otoczona boczkiem)
- Polędwiczki drobiowe po francusku (pierś z kurczaka, ser brie, gruszka z syropu)
- Polędwiczki drobiowe w sosie śmietanowo-serowym lub serowo-brokułowym
- Pulpeciki z indyka (w sosie pomidorowym, pieczarkowym, lub serowym)
- Ragut z indyka (gulasz z indyka w sosie śmietanowym z papryką)
- Roladki drobiowe z serem gorgonzola, polane sosem śmietanowym
- Roladki z indyka ze szpinakiem
- Smażona pierś z kaczki w sosie pomarańczowym lub śliwkowym
- Sznycle z indyka w sosie borowikowym z serem ementaler
- Udko z kurczaka (trybowane, faszerowane mięsem z łopatki, papryką, oprószone pieczarkami)
- Udko wiejskie (z boczkiem i serem w sosie carbonarra lub w panierce)
- Gulasz z dzika z rozmarynem
- Medaliony z sarny w sosie własnym
- Ragout z dzika z warzywami
- Roladki z jelenia w sosie pieczeniowym
- Dorsz duszony z mixem warzyw
- Filet z dorsza chrupiącej panierce panco
- Filet z mintaja w chrupiącej panierce panco
- Filet z miruny zapiekany pod szpinakiem,mozarrellą w sosie śmietanowym
- Filet z pstrąga z masełkiem czosnkowo-ziołowym
- Filet z ryby soli zapiekany pod szpinakiem
- Łosoś duszony z warzywami
- Łosoś w sosie cytrynowym
- Bigos po wrocławsku (czerwona kapusta, mięso wołowe,wytrawne wino)
- Bigos staropolski
- Cukinia faszerowana mięsem i papryką
- Gołąbki z mięsem
- Krokiety staropolskie (z kapustą i grzybami)
- Krokiety z mięsem
- Pierogi po zbójnicku
- Pierogi z indykiem
- Pierogi z kaczką
- Pierogi z mięsem
- Placek po węgiersku (przekładany gulaszem mięsno-paprykowym)
- Peczetto z pieczarkami i szpinakiem,suszonymi pomidorami oprószone serem dziurgas lub tofu wędzonym
- Super gęste chili z trzema rodzajami fasoli wersja vegan
- Leczo balatońskie wegetariańskie (papryka kolorowa mix, cukinia, pieczarki, cebula)
- Gołabki z kasza jeczmienną i grillowanymi warzywami w sosie pomidorowym
- Krokiety z pieczarkami i serem 150g
- Gołąbki wega z pieczarkami
- Naleśniki z jabłkami lub serem i rodzynkami
- Naleśniki po meksykańsku zapiekane pod serem
- Naleśniki ze szpinakiem
- Naleśniki z brokułami i serem lazur
- Krokiety z brokułami i serem pleśniowym
- Placki ziemniaczane ze śmietaną
- Smażony ser brie w panierce, podawany z żurawiną
- Pierogi ruskie z okrasą
- Papryka wega faszerowana ryżem i warzywami
- Cukinia faszerowana ryżem i warzywami
- Bigos z borowikami i wędzonym tofu
- Pierogi z owocami sezonowymi
- Pierogi ruskie okraszone cebulką
- Pieczony w panierce ser camembert, podawany z żurawiną
- Pierogi z ricottą i szpinakiem
- Pęczotto z buraka z kozim serem
- Fesenjan z ciecierzycy(orientalny gulasz wegański)
- Ćwiartki ziemniaczane pieczone z ziołami prowansalskimi
- Gnochci(włoskie kluseczki)
- Kasza pęczetto z burakiem pieczonym
- Kasza bulgur orientalna
- Kasza gryczana po turecku
- Kasza jęczmienna z warzywami
- Kasza pęczak z suszonymi pomidorami
- Kluski śląskie
- Kopytka
- Kopytka ze szpinakiem
- Makaron penne
- Makaron spaghetti
- Mini ziemniaczki opiekane z rozmarynem
- Ryż curry
- Ryż kolorowy z warzywami
- Ryż na dziko
- Ryż tradycyjny
- Talarki ziemniaczane
- Ziemniaki po chłopsku z okrasą
- Ziemniaki z koperkiem
- „Leśna”- kapusta z grzybami
- Buraczki na ciepło
- Fasolka szparagowa z bułką
- Fasolka szparagowa zielona w sosie śmietanowym z pieczarkami
- Kapusta zasmażana po góralsku z kminkiem
- Marchewka z groszkiem na gęsto
- Pieczarki duszone z cebulką
- Szpinak duszony ze śmietaną
- Warzywa gotowane mix(marchewka, mini brokuły, mini kalafior)
- Kapusta
- Kapusta biała
- Kapusta biała typu coleslaw
- Kapusta kiszona bez cebuli
- Marchewka z ananasem
- Marchewka z jabłkiem
- Mix warzyw meksykańskich z sosem salsa
- Mix warzyw serwowanych na zimno z sosem czosnkowym
- Mizeria z ogórków
- Ogórki kiszone w sosie musztardowym
- Surówka „waldorff”seler z rodzynkami
- Surówka „wiejska” (ogórek kiszony, marchewka, cebula, oliwa z oliwek)
- Surówka a’la grecka
- Surówka po pekińsku (kapusta pekińska, kukurydza, ogórek świeży, papryka, koperek, sos ogrodowy)
- Surówka z buraczków
- Surówka z pomidorów
- Surówka z pory
- Surówka z sałaty lodowej
PORCJE 130G PODANE W FORMIE TYMBALIKÓW
- GALARETKA DROBIOWA
- GALARETKA WIEPRZOWA
- GALARETKA Z INDYKA
- INDYK W GALARECIE
- INDYK W MALADZE
- KARP W GALARECIE
- KURCZAK W GALARECIE
- PSTRĄG W GALARECIE
- RYBA PO GRECKU-SOLA
- SANDACZ W GALARECIE
- SCHAB W GALARECIE
- SCHAB W MALADZE
- SZCZUPAK W GALARECIE
- SZPARAGI W SZYNCE I GALARECIE
- ŁOSOŚ W GALARECIE
- ŚLEDŹ PO WIEJSKU
- ŚLEDŹ PO WŁOSKU Z PESTO
- ŚLEDŹ PO JAPOŃSKU
- ŚLEDŹ PO KASZUBSKU
- ŚLEDŹ PO ROSYJSKU (podawany w z musem śmietanowo -chrzanowym)
- ŚLEDŹ W SOSIE PO TATARSKU
- JAJKA W SOSIE TATARSKIM (ogórek konserwowy, majonez) PORCJA-2 POŁÓWKI
- JAJKA FASZEROWANE PASTĄ (łososiową, tuńczykową, jajeczną) PORCJA-2 POŁÓWKI
- JAJKA FASZEROWANE PO MEDIOLAŃSKA(duszone pieczarki, cebula, majonez, przyprawy) PORCJA-2 POŁÓWKI
- JAJKA FASZEROWANE SAŁATKAMI: (włoską, żydowską, jarzynową) PORCJA-2 POŁÓWKI
- JAJKA FASZEROWANE (wędzonym łososiem, dekorowane kawiorem) PORCJA-2 POŁÓWKI
- JAJKA Z SZYNKA PARMEŃSKĄ(tymianek, majonez, musztarda, przyprawy) PORCJA
- JAJKA FASZEROWANE ŚLEDZIEM WIEJSKIM LUB ANCHOIS
- JAJKO W SZYNCE I GALARECIE PORCJA-2 POŁÓWKI
- JAJKO W SZYNCE NA SAŁATCE JARZYNOWEJ PORCJA-2 POŁÓWKI
Sałatki serwowane w formie finger foodów
- SAŁATKA HAWAJSKA (kurczak wędzony, ananas, kukurydza, majonez)
- SAŁATKA JARZYNOWA- TRADYCYJNA
- SAŁATKA ŻYDOWSKA (jajko, ziemniaki, majonez, cebula, przyprawy)
- SAŁATKA WŁOSKA (ser, szynka, szczypior, majonez)
- SAŁATKA BROKUŁOWA (brokuł gotowany, pomidor jajko, majonez, przyprawy)
- SAŁATKA FRANCUSKA (z sałaty lodowej, sera pleśniowego, orzechów i kiszonego ogórka)
- SAŁATKA GRECKA (sałata lodowa, oliwki, ser feta, pomidor, ogórek, papryka, sos grecki)
- SAŁATKA Z GYROSEM (grillowany kurczak, dodatki warzywne, sos jogurtowo-czosnkowy)
- SAŁATKA „MISZ MASZ” (seler konserwowy, szynka, makaron gwiazdki, papryka, majonez light, przyprawy)
- SAŁATKA CAPRESSE (ser mozzarella, pomidory, świeża bazylia, oliwa z oliwek)
- SAŁATKA SZOPSKA (z kozim serem, papryką, ogórkiem, pomidorem, krążkami czerwonej cebuli i sosem vinegret)
- SAŁATKA Z AVOCADO I MOZZARELLĄ
- SAŁATKA „MEXICO”(fasolka szparagowa, kukurydza, fasola czerwona, marchewka, papryka, kurczak pieczony, szynka, sos czosnkowy)
- SAŁATKA TĘCZOWA(kostki sera żółtego, kukurydza, groszek, papryka, majonez)
- SAŁATKA NICEJSKA(mix sałat tuńczyk, jajko, pomidor, ogórek, sos vinegret)
- SAŁATKA WIEJSKA BIESIADA (mix sałat z boczkiem, jajkiem, młoda cebulka, pomidor, rzodkiewka, sos 1000 wysp)
- SAŁATKA CEZAR (sałata rzymska, ogórek, pomidor, grzanki, tarty parmezan, pierś z kurczaka, sos śmietanowy)
- SAŁATKA” BALSAMICO”(mix sałat, prażony słonecznik i dynia, kurczak w zalewie balsamicznej, pomidor, ogórek świeży)
- SAŁATKA A’LA GENOVA (makaron kolorowy penne, sos pesto, kurczak pieczony, kiełki słonecznika)
- SAŁATKA „GRUSZKA WE FRANCJI”(mix sałat, orzech włoski, gruszka, ser brie, suszone pomidory, oliwa z oliwek)
- SAŁATKA” ZIELONA KOZA” (mix różnych sałat, czerwona papryka, ser kozi dojrzewający, gruszka pokrojona w kostkę, sos balsamiczny, prażony sezam)
- SAŁATKA Z PIECZONĄ KACZKĄ ŚLIWKĄ KALIFORNIJSKA ,NA MIXSIE SAŁAT
- SAŁATKA „FARFALLE VEGA „(makaron kokardki, szpinak świeży, oliwki czarne, cebula czerwona, sos włoski, parmezan, zioła)
- SAŁATKA „FARFALLE „(makaron kokardki, kurczak, szpinak świeży, oliwki czarne, cebula czerwona, sos)
- SAŁATKA Z RZODKIEWKĄ ,OGÓRKIEM ZIELONYM I SZCZYPIORKIEM Z DODATKIEM MAKARONU. KOKARDKI,SZYNKI ,MAJONEZU
- SAŁATKA „SELEROWE SZALEŃSTWO” (seler konserwowy, szynka, kukurydza, jajka, majonez)
- SAŁATKA Z TUŃCZYKIEM (tuńczyk, kukurydza, fasola czerwona, ser żółty, majonez)
- SAŁATKA POLSKA (jajko, pieczarki konserwowe, czerwona cebula, fasola czerwona, groszek, kukurydza, ser żółty, majonez)
- SAŁATKA „KRABOWA” (ogórek, rzodkiewka, koperek, surimi, makaron ryżowy, jogurt, przyprawy)
- SAŁATKA Z KUSKUSEM I ŚWIEŻYM MIXEM SAŁAT Z WARZYWAMI
- SAŁATKA OWOCOWA Z LEKKIM DRESSINGIEM JOGURTOWYM
- SAŁATKA Z PIECZONYCH BURAKÓW Z DODATKIEM POMARAŃCZY I ORZECHÓW WŁOSKICH Z DRESINGIEM NA BAZIE TAHINI
- PATERA SERÓW (pleśniowe, brie, wędzone, dojrzewające, garnierowane winogronem, orzechami i warzywami)
- PATERA RYB WĘDZONYCH (węgorz, łosoś, pstrąg, pikling, śledź, karmazyn )
- PATERY MIĘS PIECZONYCH; (karczek pieczony w ziołach, schab ze śliwką lub morelą, szynka pieczona, rolada z boczku /rolada z indyka ze szpinakiem i serem)
- PATERY WĘDLIN STAROPOLSKICH I PASZTETÓW (kiełbasa wiejska, kaszanka, pasztety z kaczki, drobiu, dziczyzny, kabanosy, szynka z kotła)
- PATERY ROLADEK DROBIOWYCH (zawijanych ze szpinakiem, z suszonymi pomidorami, z serem i salami- garnierowane)
- PATERY PIECZENI DO wyboru (z żurawiną, z suszonymi pomidorami, z papryką na ostro, orzechową, szpinakową)
- PATERY ROLADEK FASZEROWANYCH DO WYBORU (pieczarkami, papryką, salami i peperoni przygotowanych z polędwicy wieprzowej)
- PATERY ŁOSOSIA WĘDZONEGO NA ZIMNO (z pieprzem cytrynowym, z czosnkiem niedzwiedzim i łososiem dzikim)
- CARPACCIO WOŁOWE Z PARMEZANEM I KAPARAMI
- HUMMUS
- Z ZIELONEGO GROSZKU
- Z PIECZONEJ CUKINII
- Z PIECZONEJ PAPRYKI
- SALSA POMIDOROWA
- SALSA Z AVOCADO I KOLENDRY
- PESTO ALLA GENOVESE-Z PIECZONEJ MARCHWI
- PANNACOTTA Z MALINAMI
- KREM BRULEE
- JAKBŁOWA RABSODIA Z SERKIEM MASCARPONE
- DESER KREMOWO-BISZKOPTOWY
- SERNIK NA ZIMNO Z POLEWĄ CZEKOLADOWĄ
- BEZOWY DESER KRÓWKOWO-KARMELOWY
- MUS WANILIOWY
- MUS CZEKOLADOWY
- MUS BANANOWY
- MUS MALINOWY
- GALARETKA Z OWOCAMI
- PUDDING CZEKOLADOWY
- MINI ZAPIEKANE CZEKOLADOWE RISOTTO Z PŁATKAMI JAGLANYMI I WIÓRKAMI KOKOSOWYMI
- MINI PTYSIE
- MINI EKLERKI
- MINI PĄCZKI
- MINI ROGALIKI DROŻDZOWE Z MARMOLADĄ
- MINI ROGALIKI DROŻDZOWE Z MAKIEM
- MINI ROGALIKI FRANCUSKIE Z NADZIENIEM
- MINI DROŻDZÓWKI
- KOKOSANKI
- MINI BABECZKI Z OWOCAMI
- MINI SERNICZKI Z TOFU (WEGAŃSKO-BEZGLUTENOWE)
- SERNIK
- JABŁECZNIK
- OWOCOWE Z GALARETKĄ
- TOFFI
- RAFAELLO
- ORZECHOWIEC
- TIRAMISU
- MAKOWIEC
- FIRMOWE
- DROŻDZOWE
- PIERNIK
- MAZUREK