przykładowe dania z girilla do wyboru:
- karkówka w ziołach
- golonka grilowana podawana na kapuście zasmażanej
- kiełbasa biała i śląska
- szaszłyk z warzywami z indyka
- ser camembert w folii podawany z borówką
- filet z pstrąga z masełkiem czosnkowym
- grilowany łosoś z ziołowym dipem
- warzywa grilowane (cukinia,bakłażan,pieczarka,cebula,papryka)
- pieczony ziemniak podawany z gzikiem (twaróg przepis z wielkopolski” )
- sałatka colesław
- sałatka grecka z serem fetą
- sałatka ziemniaczana „wielkopolska”
- ketchup, musztarda, sos czosnkowy ,sos 1000 wysp
- pieczywo koktajlowe
- pajda chleba ze smalcem i ogórkiem kiszonym
- zestaw pikli
bufet napojowy-deserowy :
- lemoniada „firmowa” serwowana z dyspenderów
- woda mineralna serwowana z miętą i cytryną
- kawa z ekspresów przelewowych „alegra” (kilka rodzaji kaw i czekolada)
- herbata z dodatkami -b/o
- ciasta „domowego wypieku „ strucla z jabłkiem” drożdżowe z rabarbarem owocowe na biszkopcie