pomidory
Zmiany jake nastąpiły w usługach catringowych dają o wiele większe możliwości dla firm świadczących owe usługi jak i również dla Klientów. Już dzisiaj odległośc zaplecza technicznego czy gastronomicznego od miejsca usług nie ma tak wielkiego znaczenia. Większośc firm posiada w swoim parku samochodowym chłodnie, które w upalne dni jak i mniej upalne umożliwiają przewieźć potrawy na miejsce usługi, bez straty kolorów, smaków zachowując najwyższą swieżość. Do niedawna można było spotkać się z usługami których potrawy były przygotowywane dzień wcześniej, ze względu na ograniczone przeroby kuchni. Dzisiaj technologia piecy konwekcyjnych wielkogabarytowych pozwala równocześnie w jednym czasie przygotować potrawy dla 200 osób w ciągu 30 minut. Zamawiając katering w okolicach Wrocławia, nasza firma może przygotować niezapowiedziany catering nawet dla 500 osób w przeciągu kilku godzin. Musimy pamiętać, że jest to dosyć krótki czas, gdyż serwowane potrawy to nie dania barowe czy dania fast food.

 

 

 
 
DIAPOL Catering Dorota Szaor  tel. + 48 793 694 065  biuro@diapol-catering.pl

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wszelkie prawa zastrzeżone Diapol Catering Wrocław.